GRIFIN Kontakt

grifin

Phone :   +355-67-6660444
Phone :   +355-69-2721174

Social :   Facebook     |     Linkedin

Orari
Hënë-Premte: 9:00 - 17:00
Shtunë: 9:00 - 15:00

Adresa
Rruga: 3 Dëshmorët, Pallati Pitagora, Dyqani Nr. 1, Yzberisht, Tiranë

Kontakt

Jeni i interesuar për shërbimet tona? Ju lutem plotësoni kutitë më poshtë dhe do tju kthejmë përgjigje sa më shpejtë të jetë e mundur!