Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Ja si duket nje karton i llambes UV iTrap50. Kjo llambe eshte e afte te terhqe nje game te gjere insektesh fluturuese pa perdorur as nje kimikat. Llamba punon 24 ore pa pushim duke e bere ate zgjidhjen me afatgjate, me ekologjike dhe me efikase! Grifin ofron nje game te gjere llambash UV profesionale. Na kontaktoni.