Shërbim dhe produkte dezinfektimi

Buburreci i kanaleve eshte nje nder speciet qe mbart dhe potencialisht transmeton patogjene bakteriale dhe parazitar. Shume kliente pyesin se si mundet ky insekt te transmetoje semundjet dhe pergjigja eshte se duke qene se ata vijne nga kanalet, apo ambiente me higjiene te dobet, ata i transportojne keta patogjenet mekanikisht me trupin e tyre ose ne sistemin e tyre tretes dhe me jashteqitjet perhapin parazite te ndryshem. Ne rast te shfaqjes se tyre ne ambientet ku Ju jetoni dhe punoni, kontaktoni me Grifin per nje zgjidhje efikase dhe ekologjike pa kimikate.